ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΡΑΣΗΣ:

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΓΛΑΥΚΩΜΑ - ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ - ΕΚΦΥΛΙΣΗ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙΔΟΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 12 - 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

Η όραση και τα μάτια μας είναι το παράθυρο μας στον κόσμο. Κρατήστε το ανοιχτό και φροντίστε την υγεία των ματιών σας! H παγκόσμια ημέρα όρασης και κατά της τύφλωσης γιορτάζεται την δεύτερη Πέμπτη του Οκτωβρίου από το Διεθνές Γραφείο για την Πρόληψη της Τύφλωσης (IAPB).

 

Οι συνηθέστερες αιτίες απώλειας όρασης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα είναι:

-          Ο σακχαρώδης διαβήτης

-          Η ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδος

-          Το γλαύκωμα

 

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα όρασης, στο οφθαλμοχειρουργικό ιατρείο μπορείτε να εξεταστείτε ΔΩΡΕΑΝ προληπτικά για:

  • γλαύκωμα (τονομέτρηση),
  • αμφιβληστροειδοπάθεια από σακχαρώδη διαβήτη (βυθοσκόπηση)
  • και ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδος (βυθοσκόπηση)

 

Ο προληπτικός έλεγχος ισχύει από 12 Οκτωβρίου εως και 16 Οκτωβρίου κατόπιν ραντεβού. Για να κλείσετε ραντεβου και να εξεταστείτε καλέστε στο 210 4966282 όλες τις ημέρες της εβδομάδος 12-16 Οκτωβρίου και ώρες από 17:00 εώς 21:00

 

Τα διεθνή στοιχεία ακόμη και σήμερα δείχνουν πως ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας χάνουν την όραση τους και μάλιστα από ασθένειες και παθήσεις που θα μπορούσαν σε μεγάλο βαθμό να προληφθούν ή ακόμη και να θεραπευτούν. Προστατέψτε την υγεία των ματιών σας και χαρίστε τους την φροντίδα που τους αξίζει. Συμβουλευτείτε τον οφθαλμίατρο σας έγκαιρα και ακολουθήστε πιστά τις υποδείξεις του. Στο οφθαλμοχειρουργικό ιατρείο Μ. Αρβανίτη φροντίζουμε την υγεία των ματιών σας και προτείνουμε την πιο κατάλληλη και ενδεδειγμένη θεραπεία για εσάς.